Om utenfrue

Om utenfrue

Utenfrue.no begynte som et eksperiment, en slags digital sandkasse.  Nå har det blitt mer en blogg enn sandkasse, men det kan endres avhengig av hvilke idéer som dukker opp. 

I ukedagene er jeg webutvikler, og bruker mesteparten av tiden min på e-handel.  Et veldig spennende felt å jobbe med, men med den ulempen at man lett kan bruke mer tid på nettopp netthandel.  En mulig yrkesskade der altså.  Et par kvelder i uken prøver jeg å være en fungerende turninstruktør.  En idrett jeg selv var aktiv innenfor tidligere.  Om jeg ikke er på turnkonkurranse en helg, er det en stor sjanse for at jeg vikarierer på Bergen Lufthavn. Jeg begynte som vikar der i løpet av videregående, og har siden den tid hatt varierende stillingsprosenter ved siden av studier og kontorjobben.  Jeg kombinerte faste helger med kontorjobben som webutvikler i et par år, men nå for tiden har nå falt litt for friheten man får som vikar.  Jeg beholdt deltidsjobben etter studiene fordi jeg er litt mer enn gjennomsnittlig interessert i fly.  I tillegg til det, er det en veldig god avkobling etter en uke på kontoret. Jeg får gjøre noe helt annet, uten selv å måtte finne noe å underholde meg med.

Det hender rett som det er at jeg baker også.  Litt fordi jeg trenger noe å bruke kjøkkenmaskinen min til, og litt fordi jeg liker rutiner; som for eksempel brødbaking en gang i uken. Egentlig kan man si at fascinasjonen for ekstrautstyr, og da også kjøkkenapparater, har bidratt positivt til interessen for matlaging.  Jeg er ikke nødvendigvis effektiv når jeg holder på, men jeg er veldig flink til å få brukt mest mulig utstyr.