Utenfrue blogg

her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Etter å ha bodd her i omtrent ti måneder, har jeg nå gått til anskaffelse av en grill. Det har begynt å bli trangt om plassen på kjøkkenet, derfor har jeg begynt å se på alternative plasseringer av kjøkkenutstyr? Når jeg tenker meg om, tror jeg faktisk at i dag er første gang jeg faktisk har sittet på balkongen, bare for å sitte der også.

Det har blitt en stund siden forrige photosession på Råstølen, fremgangen er ikke like synlig så sent i byggeprosessen. Jeg har ikke tatt bilder på en stund, og motorsykkelen har stått i nesten en uke, det var godt å få gjort noe med begge deler.

Etter å ha brukt Lørdag formiddag på å bytte til sommerdekk på bilen, gikk ettermiddagen med til en spontan tur til byen for å rusle rundt å nyte solen.  Jeg tok omveien via Råstølen, for å se hvordan

Når jeg ser på kalenderen, har vinteren vært over lenge nå. Likevel er det ikke lenge siden siste snøfall, men nå har det vært sol og høy temperatur i flere dager på rad, hva passer vel bedre da enn et hjulskift?