Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Det var den tiden av året igjen.  For noen uker siden dro turngruppen til Drammen, for å delta på buskerudtrampetten 2019.

Tidligere i uken hadde turngruppen sommeravslutning på Rush trampolinepark. Vi nærmer oss en ny tradisjon, vi var der i fjor også. Min favoritt der, må ha vært the Battle Beam. En uskyldig, men morsom utfordring å få fra sine "små" gymnaster.

Som jeg nevnte i forrige post, arrangerte Norges gymnastikk- og turnforbund dommer- og trenerseminar i helgen som var. I den forbindelse reiste jeg over fjellet sammen med tre andre instruktører fra laget.

Høstsesongen går mot slutten. Den siste av årets mange turer, Buskerudtrampetten 2017, er unnagjort. Nå gjenstår bare årets juleoppvisning, eller show om du vil. jeg er ikke helt sikker på hva vi kaller det for lenger. Vi skal som vanlig samle hele turngruppen i Sandslihallen, for å la familie og foresatte få se hva gymnastene får til.

I helgen arrangerte Bergens turnforening kretsmesterskap i Haukelandshallen. Dette er årets siste, og største konkurranse i troppsturn i Hordaland. Selv om vi reiser til Drammen for å delta på buskerudtrampetten om en knapp uke, er dette likevel den konkurransen vi har trent mot i høst.

Denne uken har Idrettslaget Gneist arrangert håndballskole og håndballcamp for henholdsvis 7-9 og 10-15åringer. I utgangspunktet har jeg ingen ting å bidra med der, men turngruppen ble nå en gang invitert til å delta.

Årets sommerleir i Danmark er over, og med det har høstsesongen 2017 offisielt startet. Jeg har tilbragt den siste uken sammen med junior- og seniorgymnaster fra Gneist i Svendborg, der vi har fått hjelp og inspirasjon fra en gruppe meget dyktige instruktører.