Kjært barn har mange navn

Kjært barn har mange navn

Publisert:

De fleste kjenner vel ordtaket, jeg har dog min egen vri på det: kjært barn må tåle mange navn.  Eller kanskje enda bedre; kjær søster?  Jeg har to av dem, som deler belastningen mellom seg.  Når det kommer til tilnavn er det dog en som helt klart får gjennomgå mest.  Småen, eller minsten om du vil, er på papiret eldre enn meg, men det er så lite at vi fremdeles er uenige om hvorvidt det teller.  Jeg mener at det ikke gjør det, hun tar feil.  
Jeg husker ikke når jeg begynte å omtale henne som "the little one", men det føles som om det alltid har vært slik.  Innimellom dukker det til min store glede opp nye varianter av kallenavnet, hun blir sjelden imponert.  Jeg sier sjelden, fordi det hender hun misforstår totalt, og tror jeg prøver å si at det er en fordel å være den lave.  Det beste eksempelet er kanskje da en kollega introduserte meg for begrepet "vertically challenged".  Jeg var kjempefornøyd da jeg presenterte dette for første gang, hun var minst like fornøyd.  Hun argumenterte alt for kjapt for at det kanskje ikke var henne som hadde de største utfordringene?
Dårlig benplass

Bildet ovenfor viser hvor lett det var å slå tilbake min nye påstand.  Jeg kan til nød være enig i at den var mindre gjennomtenkt.  
Når det er sagt, jeg henter oftere ting fra øverste hylle enn jeg flyr, så jeg kan leve med høydeforskjellen.

Ettersom hun er så liten, beveger hun seg også tilnærmet lydløst, en egenskap jeg liker svært lite.  jeg er alt for lettskremt til at noen kan dukke opp i et rom uten tydelig å melde sin ankomst, helst skriftlig to dager i forveien.  Dette har ført til et annet tilnavn, dette kanskje hakket mer fortjent enn "minsten", "Sneaky".  Jeg forventer at hun kommer snikende på besøk når hun om et par uker flytter inn i blokken bak min.  Det er i grunn litt praktisk med familien så nære, men likevel i hver sine blokker.  Om jeg trenger å underholdes, kan de være her før jeg rekker å koke vann til te.  Om jeg derimot har det flott alene, bor de begge to i andre blokker enn meg.

Til tross for 28 år med dårlige vitser, og konstant erting er vi fortsatt venner.  det du mangler i høyden tar du igjen i tålmodighet!
Til min partner in crime siden dag én – Gratulerer me dagen!

Tvillingbursdag