Buskerudtrampetten 2019

Buskerudtrampetten 2019

Publisert:

Det var den tiden av året igjen.  For noen uker siden dro turngruppen til Drammen, for å delta på buskerudtrampetten 2019.  

Tidlig oppmøte på togstasjonen, for å starte turen over fjellet, klare for en ny helg på luftmadrass i et klasserom.  I år syns jeg det gikk bedre enn jeg er vant til, mtp. hva utøverne får pakket med seg.  Normalt mistenker jeg overivrige mødre, som har pakket etter beste evne for barnet, lite tenker de da på at barnet selv skal klare å pakke dette før hjemreise ved helgens slutt.  Enkelte av disse klarer ikke engang å rulle sin egen sovepose.  I år trengte jeg ikke bidra med stort mer enn å bære en bag fra togstasjonen og til hallen.

EL-18 lokomotiv

Buskerudtrampetten er en konkurranse med fryktelig mange deltakere, en av landets største, om ikke den største i den forstand.

Oppstilling før konkurranse

bortimot tusen deltakere, en liten del av dem fikk plass i dette bildet.  Med en så stor konkurranse, der det attpåtil er et stort aldersspenn mellom eldste og yngste utøver, skal det litt til å få en pallplassering, så fremt man ikke legger veldig mye vekt på at øverste tredjedel blir premiert.  Jeg ble derfor gledelig overrasket over at denne gjengen fikk en tredjeplass med sitt frittståendeprogram, selv med en deltaker ute for anledningen.

Gneist rekrutt frittstående

Andre brukte tiden i hallen kreativt, mens de ventet på tur.

Håndstående

Det var to lange dager i hallen, men det det er en spennende konkurranse, der man får prøvd seg mot lag fra bortimot hele landet.

Trampett landing

Tumbling strak baklengs salto

Trampett Strak salto med skru

Etter mange timers konkurranse, fikk jeg sett min første premieutdeling her noen sinne.  Tidligere har vi tatt toget, og derfor måttet løpe fra konkurransen før den er over.  I år ble det fly, vi fikk derfor med oss hele arrangementet.

Takk for oss, vi hadde en flott helg.  Og til mine egne utøvere og reisepartnere – takk for turen!

Premieutdeling buskerudtrampetten 2019