Bakedagen er avlyst

Bakedagen er avlyst

Publisert:

Nok en uke må bakedagen avlyses, grunnet offentlige fridager.  Hittil har mai vært en særdeles dårlig måned for bakedager.  For en uke siden var det Kristi himmelfartsdag, i dag er det grunnlovsdag.  Jeg kommer helt ut av synk på grunn av alle disse fridagene.

Gratulerer med dagen!  
Jeg vurderte seriøst å bruke dette som bare en fridag.  En dag der jeg kan sove til jeg våkner av meg selv, nyte kaffen forran datamaskinen imens jeg spiser frokost.  kanskje bake noe annet enn brød.  Slik gikk det ikke, jeg ble invitert på frokost hos familien, og valgte deretter å bli med dem for å se på det lokale barnetoget.  Det siste har ikke skjedd på flere år.  Avvekslingen fra pcskjermers blålige bakgrunnslys var velkommen.  Sist gang jeg tilbrakte en time i solen, tror jeg at jeg var godt påkledd, og kjørte motorsykkel med solvisiret nede.

Bybanen, som for anledningen var pyntet med norske flagg i hver ende, må ha vært stappfull i dag.  Det har sikkert vært stengte veier over hele byen i dag, det går små tog over alt.  Vidunderbanen har vel derimot fått gå mer eller mindre uhindret helt til den når bykjernen.
Jeg vurderte å ta banen selv, men jeg er glad jeg lot være, den var stappfull!
Bybanen 17. mai 2018

Nedenfor er det tvillingtrøbbel etter toget, der vi gjemte oss i skyggen av et rosa tre.  Det var forøvrig et meget fancy tre, ekstra spennende midt blant alle de grønne.
Tvillingtrøbbel
Selfiestenger er forresten for pyser, og muligens også for korte tvillingsøstre, jeg er litt usikker.

Det har helt sikkert et navn, men jeg kaller det rosa tre enn så lenge.
Tre med rosa blomster

Nå sitter jeg å venter på familien, som inviterte seg selv på besøk, for å hjelpe meg å ta i bruk den nye grillen.  Det passer egentlig utmerket, ettersom jeg selv gikk tom for grillmat i går.  Planen var å bare finne ett eller annet i skapet i dag, dersom jeg skulle bli sulten utover ettermiddagen.