Utenfrue blogg

her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Når jeg ser på kalenderen, har vinteren vært over lenge nå. Likevel er det ikke lenge siden siste snøfall, men nå har det vært sol og høy temperatur i flere dager på rad, hva passer vel bedre da enn et hjulskift?

Torsdag 6. april var dagen jeg har ventet på siden jeg kjøpte leiligheten i Råstølen park.  Skanska inviterte til byggeplassbesøk.  Dette var den første, og eneste muligheten jeg har til å kikke på

Lillesøster har bursdag, og har i den forbindelse bakt kake.  Selv om hennes samboers snickerskake scoret høyt, gjorde mengden og variasjonen av farger, kakestrøssel og annen pynt at denne kaken måtte

To dager før jeg har mitt niårsjubileum på Bergen Lufthavn Flesland, tok jeg beslutningen, jeg leverte min oppsigelse.  Ikke fordi jeg ikke lenger trives, eller ønsker å være der.  Jeg gjorde det

Det er på tide med en ny unødvendig, men samtidig veldig nødvendig oppgradering av datamaskinen.  Jeg har bestemt meg for å gå bort fra den enkle viften som har stått i til nå, til fordel for et

Vi prøver visst å bli mer sosiale på jobb; derfor ble det arrangert bowling for alle på kontoret, etter arbeidstid i dag.  Svært få av mine kollegaer der skryter på seg å være aktive idrettsutøvere,

Vinterferien er over for denne gang, både for øst- og vestlandet.  Av de to siste helgene, var kanskje dette den bedre å være på jobb på.  Nå handlet det meste om å ta imot alle som kom hjem etter

Etter et par uker i innpakket tilstand, har jeg endelig sett fremgangen igjen! Da fasaden ble pakket ut tidligere denne uken, var den svart! På tross av at ale tegninger har vist at første etasje skal