Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Årets sommerleir i Danmark er over, og med det har høstsesongen 2017 offisielt startet. Jeg har tilbragt den siste uken sammen med junior- og seniorgymnaster fra Gneist i Svendborg, der vi har fått hjelp og inspirasjon fra en gruppe meget dyktige instruktører.

For to uker siden skrev jeg at jeg ikke har gitt meg helt på Flesland likevel. I går kveld hadde jeg skiftet som var med på å overbevise meg om at det var på tide å gi seg; jeg var ferdig klokken 0300

Etter at kjøkkenmaskinen har fått stå i fred i en hel uke, har jeg gått tom for brød igjen.  En enkel løsning på det kunne så klart vært å gå til nærmeste butikk å kjøpt flere, men det er kjedelig.

Jeg skrev i en tidligere post at en æra går mot slutten, dette viste seg å bli en sannhet med modifikasjoner.  Jeg sa opp stillingen min i Widerøe Ground Handling, men jeg fortsetter likevel som vikar.

Operation Bachelorpad flyr fremover.  Jeg har overtatt, og flyttet inn i leiligheten min i Råstølen Park.

Jeg har tilbragt helgen på Austevoll sammen med vennegjengen. Årets hyttetur var en skikkelig suksess. Selv om det nå nærmer seg ny leilighet, er det unektelig litt kjipt å være hjemme igjen.

Denne uken var jeg på ferdigbefaring av min kommende leilighet. Alt var mer eller mindre ferdig, det gjenstod litt listing, samt at vi nå fant en del småplukk som utbedres før overtakelse.

Jeg skal snart i gang med det som er mitt siste faste skift på Bergen lufthavn.  Jeg kaller det siste faste fordi planen er at jeg skal kunne fortsette å ta et skift eller to (eller tre) som vikar.

Jeg har handlet igjen; mer kjøkkenutstyr man absolutt må ha. Denne gangen ble det i det minste noe jeg vet hva jeg skal bruke til, resten finner jeg bruksområdet til etter hvert.