Utenfrue blogg

her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Jeg skrev i en tidligere post at en æra går mot slutten, dette viste seg å bli en sannhet med modifikasjoner.  Jeg sa opp stillingen min i Widerøe Ground Handling, men jeg fortsetter likevel som vikar.

Operation Bachelorpad flyr fremover.  Jeg har overtatt, og flyttet inn i leiligheten min i Råstølen Park.

Jeg har tilbragt helgen på Austevoll sammen med vennegjengen. Årets hyttetur var en skikkelig suksess. Selv om det nå nærmer seg ny leilighet, er det unektelig litt kjipt å være hjemme igjen.

Denne uken var jeg på ferdigbefaring av min kommende leilighet. Alt var mer eller mindre ferdig, det gjenstod litt listing, samt at vi nå fant en del småplukk som utbedres før overtakelse.

Jeg skal snart i gang med det som er mitt siste faste skift på Bergen lufthavn.  Jeg kaller det siste faste fordi planen er at jeg skal kunne fortsette å ta et skift eller to (eller tre) som vikar.

Jeg har handlet igjen; mer kjøkkenutstyr man absolutt må ha. Denne gangen ble det i det minste noe jeg vet hva jeg skal bruke til, resten finner jeg bruksområdet til etter hvert.

Nok en helg på Flesland er forbi. Dette var, kanskje ikke overraskende, den varmeste jeg har vært med på så langt i år. Da er det plutselig ekstra kjekt med fjernparkerte fly. Når det regner derimot...

Det har blitt en stund siden forrige photosession på Råstølen, fremgangen er ikke like synlig så sent i byggeprosessen. Jeg har ikke tatt bilder på en stund, og motorsykkelen har stått i nesten en uke, det var godt å få gjort noe med begge deler.

Jeg har lenge hatt lyst på en skreddersydd dress. Muligheten kom helt uventet, da jeg satt på kontoret og kodet for meg selv. Jeg tok av meg headsetet i det jeg hørte en kollega kom inn bak meg; "Skredderen er oppe, du må komme nå".