Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Lørdag 2. september arrangerte Avinor terminalfest i den gamle avgangshallen i terminal 2 på Bergen lufthavn, for alle ansatte ved lufthavnen. Om ikke hver dag på innsjekk var en fest tidligere, var i alle fall den siste det!

Etter at den første uken etter innflytting var over, har jeg tatt alt litt roligere. Det har vært mulig å bo her, uten at jeg egentlig syns jeg savnet noe i det daglige. Jeg har derfor hatt fullt innsyn til stuen utenfra. Det ser forøvrig ut til å gjelde de fleste av naboene mine også, det gjør at jeg ikke føler meg like lat som jeg kanskje kunne gjort.

Jeg har vært på jobb how Widerøe Ground Handling i helgen. Etter å ha brukt to ukers sommerferie på div. turnaktiviteter, fant jeg noe å fylle den siste helgen med også. Jeg stilte på Flesland klokken 04:25 lørdag morgen; et tidspunkt da flere var på vei hjem enn på jobb.

Denne uken har Idrettslaget Gneist arrangert håndballskole og håndballcamp for henholdsvis 7-9 og 10-15åringer. I utgangspunktet har jeg ingen ting å bidra med der, men turngruppen ble nå en gang invitert til å delta.

Årets sommerleir i Danmark er over, og med det har høstsesongen 2017 offisielt startet. Jeg har tilbragt den siste uken sammen med junior- og seniorgymnaster fra Gneist i Svendborg, der vi har fått hjelp og inspirasjon fra en gruppe meget dyktige instruktører.

For to uker siden skrev jeg at jeg ikke har gitt meg helt på Flesland likevel. I går kveld hadde jeg skiftet som var med på å overbevise meg om at det var på tide å gi seg; jeg var ferdig klokken 0300

Etter at kjøkkenmaskinen har fått stå i fred i en hel uke, har jeg gått tom for brød igjen.  En enkel løsning på det kunne så klart vært å gå til nærmeste butikk å kjøpt flere, men det er kjedelig.

Jeg skrev i en tidligere post at en æra går mot slutten, dette viste seg å bli en sannhet med modifikasjoner.  Jeg sa opp stillingen min i Widerøe Ground Handling, men jeg fortsetter likevel som vikar.

Operation Bachelorpad flyr fremover.  Jeg har overtatt, og flyttet inn i leiligheten min i Råstølen Park.