Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Jeg fikk en Pizzastein til jul, den har nå bidratt til sin første pizza. Jeg har tenkt på å gå til anskaffelse av en slik lenge, men har aldri gjort noe med det. Nå ble det altså sørget for, mange takk for det!

I fjor, som i år, hadde jeg fri i romjulen. Jeg hadde tid til overs, tid som måtte slås ihjel. Tidligere ville jeg regnet med at slik dødtid ble brukt på dataspill, men jeg følte behovet for faglig utvikling. Jobbe var blitt med hjem, jeg skulle finne ut av hvordan alt hang sammen. Spørsmålene hadde jeg hatt hele høsten, nå ville jeg ha svarene.

NRK Snakker om kvelden før kvelden; et program jeg gjerne kan ha på i bakgrunnen lille julaften.  Dette har dog vært morgenen før morgenen.  Forhåpentligvis blir dagen helt annerledes når vi kommer

For en drøy uke siden kjente jeg for alvor julestemningen, Coca-Cola christmas truck gjestet Lagunen. Cola i seg selv fører ikke med seg nevneverdig julestemning, men når den digre lysende lastebilen dukker opp kan, kan jeg høre sangen; "holidays are coming, holidays are coming".

Høstsesongen går mot slutten. Den siste av årets mange turer, Buskerudtrampetten 2017, er unnagjort. Nå gjenstår bare årets juleoppvisning, eller show om du vil. jeg er ikke helt sikker på hva vi kaller det for lenger. Vi skal som vanlig samle hele turngruppen i Sandslihallen, for å la familie og foresatte få se hva gymnastene får til.

I helgen arrangerte Bergens turnforening kretsmesterskap i Haukelandshallen. Dette er årets siste, og største konkurranse i troppsturn i Hordaland. Selv om vi reiser til Drammen for å delta på buskerudtrampetten om en knapp uke, er dette likevel den konkurransen vi har trent mot i høst.

De fleste kjenner vel ordtaket, jeg har dog min egen vri på det: kjært barn må tåle mange navn.  Eller kanskje enda bedre; kjær søster?

"Lykke til!" tenkte jeg, da jeg kjørte forbi mopedbanden som holdt råd på et busstopp på vei opp en bakke like bortenfor der jeg bor.  Lykke til fordi mopeder går dårlig nok opp den bakken som det er,

Noen helger er roligere enn andre, for en uke siden opplevde jeg verken overbookinger eller forsinkelser. Jeg hadde helt fri for en gangs skyld. Til og med været var fint, det var rett og slett en strålende helg.