Utenfrue blogg

her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Helgen 15. til 17. september arrangerte Kristiansands turnforening norgesmesterskap i teamgym for juniorer (13-18år). Jeg fikk muligheten til å bli med laget for å se norgesmesterne kåres. Selv om laget mitt dessverre ikke vant tittelen, var det en flott tur med mange gode prestasjoner.

Etter forrige ukes terminalfest ble jeg litt inspirert, og tok på meg en liten haug med vakter på Flesland. Det er artig med ny terminal, så hvorfor ikke? Det gikk fort opp for meg at jeg var litt i overkant ivrig, nok en gang tok jeg på meg en vakt jeg egentlig ikke burde ha tatt. I kveld skal jeg være på jobb til over midnatt, jeg gleder meg allerede til kontoret i morgen tidlig!

Lørdag 2. september arrangerte Avinor terminalfest i den gamle avgangshallen i terminal 2 på Bergen lufthavn, for alle ansatte ved lufthavnen. Om ikke hver dag på innsjekk var en fest tidligere, var i alle fall den siste det!

Etter at den første uken etter innflytting var over, har jeg tatt alt litt roligere. Det har vært mulig å bo her, uten at jeg egentlig syns jeg savnet noe i det daglige. Jeg har derfor hatt fullt innsyn til stuen utenfra. Det ser forøvrig ut til å gjelde de fleste av naboene mine også, det gjør at jeg ikke føler meg like lat som jeg kanskje kunne gjort.

Jeg har vært på jobb how Widerøe Ground Handling i helgen. Etter å ha brukt to ukers sommerferie på div. turnaktiviteter, fant jeg noe å fylle den siste helgen med også. Jeg stilte på Flesland klokken 04:25 lørdag morgen; et tidspunkt da flere var på vei hjem enn på jobb.

Denne uken har Idrettslaget Gneist arrangert håndballskole og håndballcamp for henholdsvis 7-9 og 10-15åringer. I utgangspunktet har jeg ingen ting å bidra med der, men turngruppen ble nå en gang invitert til å delta.

Årets sommerleir i Danmark er over, og med det har høstsesongen 2017 offisielt startet. Jeg har tilbragt den siste uken sammen med junior- og seniorgymnaster fra Gneist i Svendborg, der vi har fått hjelp og inspirasjon fra en gruppe meget dyktige instruktører.

For to uker siden skrev jeg at jeg ikke har gitt meg helt på Flesland likevel. I går kveld hadde jeg skiftet som var med på å overbevise meg om at det var på tide å gi seg; jeg var ferdig klokken 0300

Etter at kjøkkenmaskinen har fått stå i fred i en hel uke, har jeg gått tom for brød igjen.  En enkel løsning på det kunne så klart vært å gå til nærmeste butikk å kjøpt flere, men det er kjedelig.