Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

I fjor høst bestemte jeg meg for at jeg trengte et nytt husholdningsapparat. En dampvasker for å være helt nøyaktig. Etter at jeg kjøpte vidunderet, har jeg jobbet med å finne ut hvorfor. Når sant skal sies er ikke listen for grunner spesielt høy. Den enkleste er at jeg har et bad, dette må vaskes. Klart man må ha en maskin til en slik jobb, alternativet er vaskemidler og en klut? Det hadde ikke blitt i nærheten av like kjekt å holde på med.

Som jeg nevnte i forrige post, arrangerte Norges gymnastikk- og turnforbund dommer- og trenerseminar i helgen som var. I den forbindelse reiste jeg over fjellet sammen med tre andre instruktører fra laget.

jeg var innom Flesland nå i helgen. ikke fordi jeg skulle på jobb, men fordi jeg reiste til Oslo for på delta på Norges gymnastikk- og turnforbunds trenerseminar. Derfor fikk jeg for en gangs skyld opplevd lufthavnen og alt som skjer der fra passasjerenes synspunkt. Dette inkluderer de andre passasjerene.

Jeg satt å kikket på bilder jeg har tatt sammen med laget opp gjennom tiden jeg har hatt med dem. Det er bare seks år siden jeg begynte igjen etter et par års fravær, men når jeg ser på bildene kunne det vært det dobbelte.

Jeg fikk en Pizzastein til jul, den har nå bidratt til sin første pizza. Jeg har tenkt på å gå til anskaffelse av en slik lenge, men har aldri gjort noe med det. Nå ble det altså sørget for, mange takk for det!

I fjor, som i år, hadde jeg fri i romjulen. Jeg hadde tid til overs, tid som måtte slås ihjel. Tidligere ville jeg regnet med at slik dødtid ble brukt på dataspill, men jeg følte behovet for faglig utvikling. Jobbe var blitt med hjem, jeg skulle finne ut av hvordan alt hang sammen. Spørsmålene hadde jeg hatt hele høsten, nå ville jeg ha svarene.

NRK Snakker om kvelden før kvelden; et program jeg gjerne kan ha på i bakgrunnen lille julaften.  Dette har dog vært morgenen før morgenen.  Forhåpentligvis blir dagen helt annerledes når vi kommer

For en drøy uke siden kjente jeg for alvor julestemningen, Coca-Cola christmas truck gjestet Lagunen. Cola i seg selv fører ikke med seg nevneverdig julestemning, men når den digre lysende lastebilen dukker opp kan, kan jeg høre sangen; "holidays are coming, holidays are coming".

Høstsesongen går mot slutten. Den siste av årets mange turer, Buskerudtrampetten 2017, er unnagjort. Nå gjenstår bare årets juleoppvisning, eller show om du vil. jeg er ikke helt sikker på hva vi kaller det for lenger. Vi skal som vanlig samle hele turngruppen i Sandslihallen, for å la familie og foresatte få se hva gymnastene får til.