Utenfrue blogg

her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Jeg har vært på jobb how Widerøe Ground Handling i helgen. Etter å ha brukt to ukers sommerferie på div. turnaktiviteter, fant jeg noe å fylle den siste helgen med også. Jeg stilte på Flesland klokken 04:25 lørdag morgen; et tidspunkt da flere var på vei hjem enn på jobb.

Denne uken har Idrettslaget Gneist arrangert håndballskole og håndballcamp for henholdsvis 7-9 og 10-15åringer. I utgangspunktet har jeg ingen ting å bidra med der, men turngruppen ble nå en gang invitert til å delta.

Årets sommerleir i Danmark er over, og med det har høstsesongen 2017 offisielt startet. Jeg har tilbragt den siste uken sammen med junior- og seniorgymnaster fra Gneist i Svendborg, der vi har fått hjelp og inspirasjon fra en gruppe meget dyktige instruktører.

For to uker siden skrev jeg at jeg ikke har gitt meg helt på Flesland likevel. I går kveld hadde jeg skiftet som var med på å overbevise meg om at det var på tide å gi seg; jeg var ferdig klokken 0300

Etter at kjøkkenmaskinen har fått stå i fred i en hel uke, har jeg gått tom for brød igjen.  En enkel løsning på det kunne så klart vært å gå til nærmeste butikk å kjøpt flere, men det er kjedelig.

Jeg skrev i en tidligere post at en æra går mot slutten, dette viste seg å bli en sannhet med modifikasjoner.  Jeg sa opp stillingen min i Widerøe Ground Handling, men jeg fortsetter likevel som vikar.

Jeg har tilbragt helgen på Austevoll sammen med vennegjengen. Årets hyttetur var en skikkelig suksess. Selv om det nå nærmer seg ny leilighet, er det unektelig litt kjipt å være hjemme igjen.

Denne uken var jeg på ferdigbefaring av min kommende leilighet. Alt var mer eller mindre ferdig, det gjenstod litt listing, samt at vi nå fant en del småplukk som utbedres før overtakelse.