Utenfrue blogg

her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

"Lykke til!" tenkte jeg, da jeg kjørte forbi mopedbanden som holdt råd på et busstopp på vei opp en bakke like bortenfor der jeg bor.  Lykke til fordi mopeder går dårlig nok opp den bakken som det er,

Noen helger er roligere enn andre, for en uke siden opplevde jeg verken overbookinger eller forsinkelser. Jeg hadde helt fri for en gangs skyld. Til og med været var fint, det var rett og slett en strålende helg.

Det høres ikke bra ut, men det var like fullt essensen av det jeg sa til en familie som kon til utgangen to minutter før avgang. For et par uker siden skrev jeg om hvordan jeg var heldig å slapp unna de verste reaksjonene fra passasjerene, her tok jeg det igjen.

Jeg skrev tidligere at jeg skulle vurdere å prøve en annen oppskrift før jeg lærte meg denne utenat.  Mange uker med brødbakst senere kan jeg konkludere med at det skjedde ikke.

Nok en helg på Flesland er over, med de utfordringer og spennende situasjoner det innebar. Denne gangen var det kanskje flest utfordringer, det var nesten ikke tid til alle utfordringene en gang. Det er i slike situasjoner de gode kollegene virkelig skinner, samtidig som de mindre gode kaster skygge over det hele.

Helgen 15. til 17. september arrangerte Kristiansands turnforening norgesmesterskap i teamgym for juniorer (13-18år). Jeg fikk muligheten til å bli med laget for å se norgesmesterne kåres. Selv om laget mitt dessverre ikke vant tittelen, var det en flott tur med mange gode prestasjoner.

Etter forrige ukes terminalfest ble jeg litt inspirert, og tok på meg en liten haug med vakter på Flesland. Det er artig med ny terminal, så hvorfor ikke? Det gikk fort opp for meg at jeg var litt i overkant ivrig, nok en gang tok jeg på meg en vakt jeg egentlig ikke burde ha tatt. I kveld skal jeg være på jobb til over midnatt, jeg gleder meg allerede til kontoret i morgen tidlig!

Lørdag 2. september arrangerte Avinor terminalfest i den gamle avgangshallen i terminal 2 på Bergen lufthavn, for alle ansatte ved lufthavnen. Om ikke hver dag på innsjekk var en fest tidligere, var i alle fall den siste det!

Etter at den første uken etter innflytting var over, har jeg tatt alt litt roligere. Det har vært mulig å bo her, uten at jeg egentlig syns jeg savnet noe i det daglige. Jeg har derfor hatt fullt innsyn til stuen utenfra. Det ser forøvrig ut til å gjelde de fleste av naboene mine også, det gjør at jeg ikke føler meg like lat som jeg kanskje kunne gjort.