Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Det nærmer seg ti år siden jeg kom gående mot porten på KNM Harald Haarfagre for første gang, med bagen over skulderen, uten noe særlig lyst til å være der. Årene har gått fort. Allerede første morgen var lysten til å være et annet sted blitt mindre

Tidligere i uken hadde turngruppen sommeravslutning på Rush trampolinepark. Vi nærmer oss en ny tradisjon, vi var der i fjor også. Min favoritt der, må ha vært the Battle Beam. En uskyldig, men morsom utfordring å få fra sine "små" gymnaster.

De fleste helger påstår jeg at ekstrajobben, eller hobbyen, er en avkobling etter uken på kontoret. Dette er ikke en slik helg. Uken kan nesten ikke komme fort nok.

Å snakke med til fremmede er alt annet enn naturlig for meg. Jeg kan prate med dem, men bare hvis de har snakket til meg først. Kulturforskjeller er én ting, men jeg er nok litt reservert også.

Det har gått rundt halvannen måned siden jeg satt meg på flyet til statene. Turen som etter min standard kan regnes som spontan! Noe av det jeg fikk med meg var hangarskipet USS Intrepid og Intrepid Sea, Air and space museum complex.

For en uke siden skrev jeg om hvordan jeg ble skuffet over at kaken ikke smakte så vondt som jeg hadde sett for meg. Den var faktisk så fungerende at jeg bestemte meg for å prøve å bake den selv også. Resultatet skal kollegaene i Widerøe Ground Handling få bedømme. Jeg har lenge fått høre at det er på tide at jeg tar med noe av det jeg baker på jobb, i stedet for bare å skryte av det til dem.

For mange år siden så jeg filmen The Fifth Element på tv. Nå står den i hyllen min, og jeg har sett den mange ganger. Noe av det jeg likte med filmen var at handlingen utspilte seg i tid så ulik denne. Romskip, flyvende biler, roboter; jeg var solgt.

Jeg hadde DEN planen i dag, jeg skulle vaske både bilen og motorsykkelen. Deretter skulle jeg ligge langflat i lenestolen å spille Nintendo. Slik gikk det ikke. Midt i dagens brunch inviterte naboene meg med på fjelltur, mer eller mindre uiddelbart.

Søskenflokkens nyeste tilskudd – rebellen, har bursdag i dag. Hun som viker fra kjente stier, prøver nye ting som ikke nødvendigvis blir en suksess. Hun fyller 27 år i dag.