Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Nok en helg på Flesland er forbi. Dette var, kanskje ikke overraskende, den varmeste jeg har vært med på så langt i år. Da er det plutselig ekstra kjekt med fjernparkerte fly. Når det regner derimot...

Det har blitt en stund siden forrige photosession på Råstølen, fremgangen er ikke like synlig så sent i byggeprosessen. Jeg har ikke tatt bilder på en stund, og motorsykkelen har stått i nesten en uke, det var godt å få gjort noe med begge deler.

Jeg har lenge hatt lyst på en skreddersydd dress. Muligheten kom helt uventet, da jeg satt på kontoret og kodet for meg selv. Jeg tok av meg headsetet i det jeg hørte en kollega kom inn bak meg; "Skredderen er oppe, du må komme nå".

Det nærmer seg sakte men sikkert innflytting.  Det er nesten slik at jeg begynner å få dårlig tid, ihvertfall når jeg ser på leveringstider. Jeg gikk en ny runde hos Bohus i dag og kikket litt mer på

Etter å ha brukt Lørdag formiddag på å bytte til sommerdekk på bilen, gikk ettermiddagen med til en spontan tur til byen for å rusle rundt å nyte solen.  Jeg tok omveien via Råstølen, for å se hvordan

Når jeg ser på kalenderen, har vinteren vært over lenge nå. Likevel er det ikke lenge siden siste snøfall, men nå har det vært sol og høy temperatur i flere dager på rad, hva passer vel bedre da enn et hjulskift?

Torsdag 6. april var dagen jeg har ventet på siden jeg kjøpte leiligheten i Råstølen park.  Skanska inviterte til byggeplassbesøk.  Dette var den første, og eneste muligheten jeg har til å kikke på

Lillesøster har bursdag, og har i den forbindelse bakt kake.  Selv om hennes samboers snickerskake scoret høyt, gjorde mengden og variasjonen av farger, kakestrøssel og annen pynt at denne kaken måtte