Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

I snart to år har jeg ventet på henne, Hekla Aurora, Nordlyset fra Island. Så lang tid skulle det gå fra jeg skrev at jeg håpte å få se flyet på Bergen lufthavn, før jeg selv skulle få se det.

Jeg var en snartur i Oslo nå i uken.  Jeg har blitt lurt ut av komfortsonen i sommer, langt ut.  I den forbindelse ble det nødvendig å møte opp på det kinesiske konsulatet, for å levere søknad om

Nok en helg nærmer seg slutten, det er på tide å oppsummere hvilke morsomme problemer jeg har rotet meg bort i denne uken. På lørdag glemte jeg minnekortet til fotoapparatet mitt, og fikk derfor ikke tatt bilder av hvordan jeg ødela bursdagen til en liten gutt som skulle reise alene.

Det nærmer seg ti år siden jeg kom gående mot porten på KNM Harald Haarfagre for første gang, med bagen over skulderen, uten noe særlig lyst til å være der. Årene har gått fort. Allerede første morgen var lysten til å være et annet sted blitt mindre

Tidligere i uken hadde turngruppen sommeravslutning på Rush trampolinepark. Vi nærmer oss en ny tradisjon, vi var der i fjor også. Min favoritt der, må ha vært the Battle Beam. En uskyldig, men morsom utfordring å få fra sine "små" gymnaster.

De fleste helger påstår jeg at ekstrajobben, eller hobbyen, er en avkobling etter uken på kontoret. Dette er ikke en slik helg. Uken kan nesten ikke komme fort nok.

Å snakke med til fremmede er alt annet enn naturlig for meg. Jeg kan prate med dem, men bare hvis de har snakket til meg først. Kulturforskjeller er én ting, men jeg er nok litt reservert også.

Det har gått rundt halvannen måned siden jeg satt meg på flyet til statene. Turen som etter min standard kan regnes som spontan! Noe av det jeg fikk med meg var hangarskipet USS Intrepid og Intrepid Sea, Air and space museum complex.