Utenfrue blogg

Her kan du lese om det som interesserer meg mest, eller som av andre grunner fanger oppmerksomheten min. Stikkord her er: luftfart, IT, baking og matlaging.

blogg banner

Det var den tiden av året igjen.  For noen uker siden dro turngruppen til Drammen, for å delta på buskerudtrampetten 2019.

Fra Dong Hoi, tok vi toget videre til Danang, en kort taxitur fra Hoi An, en koselig liten by full av lanterner og skreddere. Jeg skulle ikke handle noe – jeg brukte naturligvis halve uken på prøving og tilpasning av ny dress.

Where do the tourists want to go? spurte guiden. To paradise! So we called it Paradise Cave to attract them.

Lettelsen var stor, da vi forlot Kina. Eller rettere sagt, da vi igjen fikk tilgang til et åpent Internett. Etter en halv uke i folkerepublikkens hovedstad, satt vi i en minibuss på vei mot Hanoi da vi plutselig oppdaget Wi-Fisymbolet fremme i taket.

Da jeg var der, var alt galt. Temperaturen var for høy, luften var for fuktig, solen var skinte for sterkt, og gatene var alt for fulle. Nå har begynner jeg derimot å få den avstanden jeg har ventet på, jeg kunne ha reist tilbake til Kina.

Jeg har lenge gått og gledet meg til å komme hjem fra ferie, nesten like lenge som jeg har gruet meg til å dra. Jeg fikk et uheldig innfall, og litt meg overtale til å bli med til Asia. For å være helt ærlig hadde jeg regnet med at jeg skulle slippe unna hele greien, ved ikke å være aktiv på forhånd. Jeg tok feil...

I snart to år har jeg ventet på henne, Hekla Aurora, Nordlyset fra Island. Så lang tid skulle det gå fra jeg skrev at jeg håpte å få se flyet på Bergen lufthavn, før jeg selv skulle få se det.

Jeg var en snartur i Oslo nå i uken.  Jeg har blitt lurt ut av komfortsonen i sommer, langt ut.  I den forbindelse ble det nødvendig å møte opp på det kinesiske konsulatet, for å levere søknad om

Nok en helg nærmer seg slutten, det er på tide å oppsummere hvilke morsomme problemer jeg har rotet meg bort i denne uken. På lørdag glemte jeg minnekortet til fotoapparatet mitt, og fikk derfor ikke tatt bilder av hvordan jeg ødela bursdagen til en liten gutt som skulle reise alene.